Nέο Gmail εδώ και τώρα!


Περίοδος δουλειάς για τη Google και εν όψη του νέου κοινωνικού της δικτύου, του Google+, έπονται αλλαγές και σε υπόλοιπες υπηρεσίες της με σκοπό την πιο φιλική λειτουργία σε συνδυασμό με αυτό.

Έτσι την σειρά πέρνει το Gmail, για το οποίο σύμφωνα με την Google θα πραγματοποιηθούν τροποποιήσεις μέσα στους επόμενους μήνες. Μέρος αυτής της προσπάθειας είναι να φέρει μια εμπειρία που είναι περισσότερο εστιασμένη, ελαστική, και εύκολη. Επίσης αναμένονται και αλλαγές στο Google Calendar, το οποίο θα αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο κατά τη διάρκεια των προσεχών ημερών.

Φυσικά το πότε θα έρθει το νέο look του interface καθώς και οι αναμενόμενες αλλαγές δεν είναι γνωστό ωστόσο για την ώρα μπορείτε να γευτείτε ένα νέο theme, με τον παρακάτω τρόπο. Συνδέεστε στο Gmail, πηγαίνετε πάνω δεξια στις ρυθμίσεις mail, στην συνέχεια επιλέγετε την καρτέλα Θέματα και διαλέγετε ανάμεστα στα δύο νέα themes, Προεπισκόπιση (Dense) ή Προεπισκόπιση.

Αυτό ήταν, τώρα έχετε ένα "φρέσκο" Gmail με καθαρότερες γραμμές και ανανεωμένη εμφάνιση με λευκό φόντο έως ότου έρθει η ολοκληρωτική αλλαγή!

Σχόλια